mera – istorie in slujba animalelor

mera este o afacere de familie cu o istorie de peste 70 ani. În 1979, primul produs dedicat câinilor, hrana meradog, este conceput și începe să fie comercializat.

În 1987, este instalată prima linie de extrudare a hranei uscate. În 1999, mera începe producția biscuiților pentru câini.

Între 2005 și 2006, fabrica mera se extinde, iar capacitatea de producție crește substanțial. Între 2010 și 2013, sunt lansate noi game de produse.

Fabrica mera, dotată cu tehnologie de ultimă oră, produce annual peste 60.000 tone de hrană și peste 12.000 tone de biscuiți pentru câini.

Compania exportă produsele sale în peste 40 de țări din Europa, Asia și America. Astăzi, mera este cel mai important producător european de biscuiți pentru câini.

Mera Vital Pisici

Vital – diete veterinare pentru caini si pisici

vital reprezintă un partener de încredere pentru medicii veterinari.

Programul este pe deplin angajat să ofere o nutriție adecvată pentru terapia și profilaxia celor mai frecvente afecțiuni ale pisicilor și câinilor.

vital propune medicilor veterinari o gamă largă de diete veterinare de înaltă calitate, la prețuri competitive.

Concept nutrițional unic și eficient

Liniile de produse vital combină concept nutriționale dovedite științific cu recomandări calificate.

Cabinetul veterinar rămâne în orice moment primul punct de contact pentru proprietarul animalului de companie aflat în suferință.

Hrana umeda Mera Vital Pisici

vital Health Concept Gastro Intestinal

Dietă veterinară completă destinată pisicilor adulte, pentru ameliorarea problemelor de absorbție la nivelul sistemului digestive

Indicații: Tulburări digestive, Boli inflamatorii intestinale, Diaree acută și cronică, Constipație, Tulburări ale florei intestinale, Pancreatită, Insuficiență pancreatică, Gastrita, Colici.

vital Health Concept Weight Control

Dietă veterinară completă destinată pisicilor adulte, pentru reducerea țesutului adipos și menținerea unei greutăți optime.

Indicații: Obezitate, Obezitate asociată cu diabetul zaharat, Menținerea greutății.

vital Health Concept Renal

Dietă veterinară completă destinată pisicilor adulte, pentru susținerea funcțiilor renale și pentru insuficiența renală cronică.

Indicații: Insuficiență renală cronică, Profilaxia calculilor urinari cu urat, cistină și xantină, Profilaxia calculilor de oxalat de calciu în combinație cu insuficiența renală.

vital Health Concept Skin Control

Dietă veterinară completă destinată pisicilor adulte, pentru a susține funcția pielii în caz de alergii, dermatoză și căderea excesivă a parului.

Indicații: Potrivit ca dietă de eliminare, Boli inflamatorii ale pielii, Pierderea blănii, Blană ternă, Piele uscată, Reacții alergice ale pielii.

vital Health Concept Urinary

Dietă veterinară completă destinată pisicilor adulte, pentru prevenirea formării de oxalați, struviți și reducerea recurenței urolitiazei.

Indicații: Struviți, Oxalați de calciu, Infecții ale tractului urinar.