Logo PILOU

Soluții antiparazitare "made in France".

Produsele PILOU nu sunt insecticide de sinteză care pot afecta sănătatea animalului și mediul înconjurător, și nu există niciun motiv de îngrijorare cu privire la frecvența de aplicare, în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj, spre deosebire de produsele insecticide.

Cel mai eficient mod de a lupta împotriva dăunătorilor este prevenția.

Zgărzi antiparazitare

Eficacitate de lungă durată (până la 4 luni), datorită unei tehnologii inovative patentate. Protecţie activă împotriva puricilor, căpuşelor, ţânţarilor şi flebotomilor. Utilizare începând cu vârsta de 2 luni. Dispozitiv anti-strangulare. Fabricate din materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Substanțele active sunt rezistente la spălarea animalului.

Pipete antiparazitare

Eficacitate cel putin echivalentă cu cea a insecticidelor sintetice, între 3-6 săptămâni per pipetă. Protecție activă împotriva puricilor, căpușelor, țânțarilor și flebotomilor. Doză unică de administrare. Substanțele active rezistente la apă de ploaie.

Șampoane

Șampoanele PILOU sunt destinate mai multor tipuri de nevoi ale animăluțelor de companie - pentru uz frecvent, pentru blană lungă, anti-miros urât, pentru piele sensibilă sau pentru blană albă.