Logo mera

Hrană uscată "made in Germany"

Garanție a calității germane. Istorie de peste 70 ani. Tehnologie de ultimă oră. Inovație și cercetare. Export în peste 40 de țări din America, Asia și Europa. Cel mai important producător european de biscuiți pentru câini.

+
ani de istorie
+
produse pentru animale
+
animăluțe fericite

Produse pentru toate gusturile

Pasionați de bunăstarea pisicilor și a câinilor

Ca și companie de familie aflată la a treia generație, mera își pune sufletul în crearea unor concepte nutriționale de înaltă calitate, care sunt complet adaptate nevoilor animalelor de companie. Varietatea ingredientelor, cele mai înalte controale de calitate, precum și producția atentă pe teritoriul Germaniei sunt adânc înrădăcinate în cultura mera. Punem responsabilitate, onestitatea și fiabilitatea în centrul a ceea ce facem. Pentru ziua de azi, dar și pentru generațiile viitoare.

vital - diete veterinare

vital reprezintă un partener de încredere pentru medicii veterinari. Programul este pe deplin angajat să ofere o nutriție adecvată pentru terapia și profilaxia celor mai frecvente afecțiuni ale pisicilor și câinilor. vital propune medicilor veterinari o gamă largă de diete veterinare de înaltă calitate, la prețuri competitive. Linia de produse vital combină concepte nutriționale dovedite științific cu recomandări calificate.

pure sensitive - hrană super premium pentru câini

pure sensitive este o hrană uscată super premium pentru câini sensibili și mofturoși de orice talie și vârstă.
Rețete fără cereale. O singură sursă de carne (monoproteină). O singură sursă de carbohidrați (orez sau cartofi). Minim 65% proteină animală. Rețete care conțin carne proaspătă. Cu colostru, pentru susținerea sistemului imunitar.

mera cat - hrană fără cereale pentru pisici

mera cat este o hrană uscată super premium care nu conține cereale, nu conține zahăr sau aditivi, are peste 92% proteină animală, oferă o digestie optimă și susține sistemul imunitar prin vitaminele și mineralele pe care le conține.

finest fit - hrană super premium pentru pisici

finest fit are sortimente dedicate atât pisicilor junioare, cât și anumitor nevoi ale pisicilor adulte: pisici care trăiesc în interior, pisici sterilizate, pisici sensibile sau pisici care trăiesc mai mult afară.

essential - hrană premium pentru câini

essential este o hrană uscată premium din ingrediente de cea mai bună calitate. Rețete care nu conțin grâu. Cu glucozamină și condroitină, pentru articulații. Cu acizi grași omega-3 și omega-6, din ulei de somon, pentru piele și blană. L-carnitină, pentru arderea grăsimilor. Cu prebiotice, pentru sistemul imunitar.

EXKLUSIV - hrană pentru crescători

EXKLUSIV reprezintă o hrană de înaltă calitate pentru crescători, la un preț foarte atractiv. Gama include produse adaptate fiecărei etape a vieții, pentru diferite niveluri de activitate și pentru animalele de companie cu sensibilitate digestivă.