Logo Miau Miau

Marcă autohtonă cu o istorie de peste 20 de ani.

Astăzi, în România, MIAU MIAU este, cu siguranță, cel mai popular așternut igienic pentru pisici. De-a lungul timpului, MIAU MIAU a reușit să intre treptat în casele tuturor românilor, ca produs de bază pentru îngrijirea pisicuțelor.

+
ani de istorie
+
produse pentru pisici
+
pisici fericite

Scurt istoric

2001

Primul produs MIAU MIAU a fost așternutul igienic din bentonită pentru pisici fără parfum – MIAU MIAU Clasic 6kg. Au urmat variantele cu parfum de portocală și lavandă. Astăzi, așternutul din bentonită MIAU MIAU se găsește în ambalaj de 5kg, iar bentonita folosită este superioară celei din trecut.
Asternut Miau Miau Bentonita

2014

Am lansat primul așternut igienic din silicat pentru pisici. În prezent, gama MIAU MIAU de așternut igienic din silicat cuprinde 7 produse, cu ambalaje de 3,8L, 5L, 7,6L, 8L și 15L. Dintre acestea, se remarcă produsul MIAU MIAU Clumping 5L, singurul așternut din silicat de pe piață care formează bulgări.
Asternut igienic din silicat

2017

Au aparut pliculețele MIAU MIAU pentru pisici, cu un raport excelent calitate/preț. În scurt timp, acestea au devenit cea mai populară hrană umedă din România, la segmentul lor de preț.
Pliculete Miau Miau

2018

Am lansat așternutul din tofu pentru pisici MIAU MIAU. Astăzi, acesta se găsește în ambalaje de 6, 10 și 15 litri, cu parfum de lavandă, baby powder (talc), aloe vera și vanilie.
Asternut Miau Miau din Tofu

2019

A aparut gama super premium de hrană umedă DESIRE, care cuprinde 11 conserve de 85 grame și 4 pliculețe de 70 grame. Conservele și pliculețele DESIRE folosesc ingrediente de cea mai bună calitate, numai carne prelucrată manual și gătită la abur.
Hrana umeda DESIRE

2020

Au apărut așternuturile igienice din bentonită super premium PURE, produse din bentonită antibacteriană uscată la soare. În 2023, am completat gama cu 3 produse PURE din bentonită albă cu granulație foarte mică.
Bentonita PURE

2021

Am lansat pliculețele MIAU MIAU Care, dedicate pisicilor cu nevoie speciale – pisici cu sensibilitate digestivă, pisici mofturoase sau pisici cu sensibilitate urinară.
Pliculete Miau Miau Care

2023

Apare hrana uscată premium MIAU MIAU la 10kg, cu trei sortimente dedicate pisicilor adulte.
Pui, Somon și Vită.
Hrana uscata Miau Miau