Elaborat științific, în armonie cu natura.

Anii de cercetare științifică, în colaborare cu Catedra de Nutriție a Universității Federico II din Napoli, au condus Farmina la realizarea unui sistem de nutriție adaptat perfect animalelor de companie: Natural & Delicious.

Caracteristica principală - indice glicemic scăzut

N&D Prime - hrană hyper premium fără cereale

Doar antioxidanți naturali, extracte bogate în tocoferoli, ce permit conservarea naturală a produsului. Fără OMG (Organisme Modificate Genetic). Fără gluten. Păstrare în atmosferă controlată. În timpul ambalării, este utilizat azot ca înlocuitor al oxigenului, pentru o conservare naturală a produsului. Bogat în vitamine, adăugate prin infuzie “rece”, cu eficiență de lungă durată.

N&D Pumpkin - hrană hyper premium cu dovleac

Conținut de 96% proteină animală și dovleac, o legumă cu caracteristici excepționale. Bogat în Beta-caroten și alți antioxidanți naturali. Susține sistemul imunitar. Activ împotriva radicalilor liberi. Protejează sistemul cardiovascular. Reglează motilitatea intestinală.

N&D Quinoa - hrană hyper premium cu quinoa

Reglează digestia, absorbția nutrienților și sănătatea intestinală. Reprezintă o sursă echilibrată de aminoacizi esențiali valoroși, minerale și antioxidanți naturali. Indice glicemic redus. Fără gluten. Mult mai bogat în nutrienți decât cerealele. Provine din agricultură organică din Italia. De ajutor în prevenirea problemelor cardiovasculare.

N&D Ocean - hrană hyper premium cu pește

Conține 98% proteine de origine animală de cea mai înaltă calitate. Index glicemic scăzut. Numai antioxidanți naturali. Fără OMG (Organisme Modificate Genetic). Ambalate în atmosferă controlată. Bogate în vitamine.

N&D Ancestral Grain - hrană hyper premium cu cereale ancestrale

Conține peste 90% proteine de origine animală. Indice glicemic scăzut, obținut prin prezența în cantitate redusă a cerealelor ancestrale. Formulele permit eliberarea moderată a energiei pe parcursul întregii zile. Fără OMG (Organisme Modificate Genetic). Fără gluten. Doar antioxidanți naturali, extracte bogate în tocoferoli, ce permit conservarea naturală a produsului.