Hrănire profesională pentru câini și pisici.

Exklusiv reprezintă o hrană de înaltă calitate pentru crescători, la un preț foarte atractiv. Gama include produse adaptate fiecărei etape a vieții, pentru diferite niveluri de activitate și pentru animalele de companie cu sensibilitate digestivă.

Hrană pentru crescători

Exklusiv sensitive

Produsele Exklusiv Sensitive oferă câinilor cu sensibilități o dietă echilibrată. Deoarece rețetele conțin o singură sursă de proteine (monoproteină) și o singură sursă de carbohidrați, posibilitatea apariției alergiilor și intoleranțelor alimentare este redusă la minim.

O sursă de energie bine echilibrată, bazată pe nevoile individuale ale fiecarei talii, este deosebit de importantă atunci când vine vorba de hrănirea câinilor în creștere. mera a dezvoltat un concept în două faze, care ține cont de nevoile în schimbare ale câinilor tineri pe parcursul întregii faze de creștere. Acest lucru asigură că toți cățeii, indiferent de dimensiune, sunt hrăniți în funcție de nevoile lor și primesc cantitatea ideală de nutrienți.

Rasele mici și medii pot mânca mera Exklusiv Sensitive Puppy până la maturitate, în funcție de talia acestora (de la aproximativ 8 luni, pentru Teckel pitic, până la 14 luni, pentru Labrador Retriever).

Rasele mari și gigant, cu o greutate la maturitate de peste 40 kilograme, ar trebui să treacă la mera Exklusiv Sensitive Junior începând cu vârsta de 6 luni pentru a evita eventuale defecte de creștere, care pot apărea din cauza unei surplus de energie. Aceste rase pot fi hrănite cu mera Exklusiv Sensitive Junior până la varsta de 18 luni (Great Dane).