Logo Farmina

Armonia perfectă între natură și știință.

Misiunea Farmina este de a crea cel mai bun sistem nutrițional, a cărui eficacitate este validată științific. Câinii și pisicile sunt membrii familiei noastre, care transmit și percep emoția din cadrul căminului nostru.

+
ani de istorie
+
produse pentru animale
+
animăluțe fericite

Happy pet. Happy you.

N&D Prime - hrană hyper premium fără cereale

N&D Prime este linia de produse fără cereale, dezvoltată cu ingrediente de calitate superioară și 98% proteine de origine animală.
Index glicemic scăzut, deoarece hrana nu conține cereale, ceea ce permite eliberarea moderată a energiei pe parcursul întregii zile.

N&D Pumpkin - hrană hyper premium cu dovleac

N&D Pumpkin este o linie completă de produse fără cereale, concepută pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinilor și pisicilor, în diferite stadii de viață. Gama are un conținut de 96% proteină animală și dovleac, o legumă cu caracteristici excepționale.

N&D Quinoa - hrană hyper premium cu quinoa

N&D Quinoa este linia de produse dezvoltată pentru a susține starea de bine a pisicilor și a câinilor cu cerințe nutriționale specifice. Fără cereale, are peste 92% proteine de origine animală din surse inovative, cu adaos de quinoa - un ingredient valoros, având numeroase caracteristici nutriționale.

N&D Ocean - hrană hyper premium cu pește

N&D Ocean este o linie completă de produse, din materii prime bogate în Omega 3, antioxidanți naturali cu nenumărate proprietăți. Linia urmărește filosofia Farmina, prezentând rețete fără cereale, cu dovleac sau cu cereale ancestrale. Linia include, de asemenea, atât o dietă cu ingrediente limitate, cât și o dietă bazată pe un singur tip de proteină de origine animală.

N&D Ancestral Grain - hrană hyper premium cu cereale ancestrale

N&D Ancestral Grain este linia de produse cu cereale ancestrale (alac și ovăz), concepută științific pentru natura carnivoră a câinilor și pisicilor. N&D Ancestral Grain conține peste 90% proteine de origine animală.

MATISSE - hrană super premium pentru pisici

MATISSE este o hrană completă pentru pisici, cu sortimente dedicate pisoilor juniori și pisicilor sterilizate.

CIBAU - hrană super premium pentru câini

CIBAU este o hrană completă pentru câini de orice talie și vârstă. In gama CIBAU există și formule cu pește sau cu miel dedicate animalelor cu sensibilități digestive.

ECOPET Natural - Hrană premium pentru câini

este o hrană completă pentru câini de orice talie și vârstă, cu carne ca prim ingredient în rețeta pentru puiul de câine - aport foarte important de proteine necesar pentru dezvoltarea organismului cățelului.

Team Breeder - Hrană pentru crescători

Team Breeder este gama de hrană dedicată crescătorilor, care oferă o nutriție completă, echilibrată și sănătoasă, menită să satisfacă toate nevoile tuturor cățeilor. Aportul corect de proteine este garantat de calitatea și prospețimea ingredientelor folosite.