O mică bucurie pentru cățelul tău.

Pentru ca știm ce le place câinilor, am conceput gama de recompense GOODIES, pentru care folosim numai cele mai bune ingrediente disponibile.

Forme diverse, efect asemănător -> fericire!

GOODIES - ambalaj galben

Recompensele GOODIES reprezintă o hrană complementară pentru câini de orice talie și vârstă, 100% naturale, din ingrediente de cea mai buna calitate. Sunt disponibile în 14 sortimente, cu carne de pui, rață, iepure.

GOODIES semi-umede - ambalaj albastru

Recompensele GOODIES semi-umede reprezintă o hrană complementară pentru câini de orice talie și vârstă, 100% naturale, din ingrediente de cea mai buna calitate. Sunt disponibile în 6 sortimente, cu carne de pui, rață, vită și miel.

GOODIES dental - ambalaj verde

Recompensele GOODIES dental reprezintă o hrană complementară pentru câini de orice talie și vârstă, 100% naturale, care folosesc ingrediente vegetale și ajută la menținerea igienei dentare. Sunt disponibile în 4 sortimente, cu mentă și calciu, cu biotină și zinc, cu condroitină și glucozamină, și cu vitamine și minerale.

GOODIES 1kg - ambalaj transparent

Recompensele GOODIES reprezintă o hrană complementară pentru câini de orice talie și vârstă, 100% naturale, din ingrediente de cea mai buna calitate. Sunt disponibile în 7 sortimente - chicken jerky tenders, rawhiderolls with chicken, bone and chicken, chicken leg, rabbit ears, chicken sandwich twist și chicken poppers dumbbells.